Urmeaza-un-transfer-record-pentru-FC-U-Craiova.-Cine-il-cumpara-pe-Vladislav-Blanuta-ii-va-da-6-milioane-de-euro-lui-Adrian-Mititelu.-EXCLUSIV.jpeg

Sursele ProSport dezvăluie că Adrian Mititelu urmează să realizeze un transfer record pentru FC U Craiova. Este vorba despre Vladislav Blănuță, fotbalist în vârstă de 21 de ani, care a înscris două goluri în ultimele două etape.

Cine îl cumpără pe atacantul deținut de FC U Craiova îi va da nu mai puțin de 6 milioane de euro lui Adrian Mititelu, sumă de-a dreptul impresionantă pentru nivelul Superligii României.

Adrian Mititelu își freacă palmele de bucurie! Urmează un transfer record pentru FC U Craiova: cine îl cumpără pe Vladislav Blănuță îi va da 6 milioane de euro patronului

Adrian Mititelu începe din nou să producă la FC U Craiova, iar în perioada imediat următoare ar putea da câteva lovituri importante pe piața transferurilor. Juan Bauza, Yassine Bahassa și, mai nou, Vladislav Blănuță sunt jucătorii pe care patronul grupării din Bănie speră să încaseze sume de ordinul milioanelor de euro.

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *