Acuzații la adresa FRF: DNA a ridicat contractul de muncă al lui Mircea Sandu, în urma descinderilor!

0
28

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins miercuri la Casa Fotbalului, de unde au ridicat mai multe documente, printre care contractul de muncă a lui Mircea Sandu.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia „Ordonanței de ridicare de înscrisuri” în baza căreia DNA a ridicat mai multe documente. Documentul indică urmărire penală pentru trafic de influență și abuz în serviciu pentru o persoană „funcție de conducere”, iar procurorii au ridicat contractul de muncă al lui Mircea Sandu, din martie 2011.

„S-a dispus începerea urmării penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea influenței sau autorității de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

S-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenite, cu consecințe deosebit de grave”, se arată în documentul DNA.

Procurorii DNA au ridicat de la FRF: contractul de muncă al lui Mircea Sandu, valabil în martie 2011, statutul FRF în martie 2011, organigrama FRF, statul de funcții al FRF și centralizatorul cu nivelul de salarizare din martie 2011 și contractul colectiv de muncă încheiat între FRF și salariați, valabil în 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.