Amestecul care vindecă 33 de boli: Ingredientele, la îndemâna oricui

0
24

Toată lumea s-a obișnuit ca atunci când suferă de ceva să meargă la doctor sau să ia medicamente, care de cele mai multe ori ne fac mai mult rău decât bine. Ceea ce nu știu mulți este faptul că există și remedii naturale pentru a combate anumite boli.

Cătina cu miere de albine este cel mai bun remediu natural care poate crește imunitatea. Cătina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Ea conține de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele și de 2 ori mai multă decât faimoasele măceșe, potrivit România TV.

De asemenea, cătina conține și alte vitamine precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K , O, beta caroten, fosfor, celuloză, potasiu, calciu, fier și magneziu. Dacă amesteci cătină cu miere poți preveni 33 de boli care vor apărea în urma unui sistem imunitar deficitar.

Cătina cu miere are proprietăți antioxidante și poate vindeca orice viroză respiratorie sau răceală. Totodată, cătina este cunoscută pentru beneficiile sănătății ochilor.

Așadar, cătina este foarte bună în întărirea sistemului imunitar, al vederii, întărirea unghiilor și a firului de păr, a sistemului osos și respirator. Este un leac universal.

Cătina este un antiinflamator foarte bun, cicatrizant, antibiotic și chiar anticancerigen. Există și un ulei de cătină care poate reduce colesterolul, ajută la remedierea ulcerului gastric și ameliorează afecțiunile circulatorii sau hepatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.