ANAF luptă contra evaziunii fiscale, însă nu-și cunoaște adversarul: Declarație incredibilă făcută de vicepreședintele Fiscului

0
35

Vicepreşedintele ANAF, Daniel Tudor, a declarat la un eveniment public că legea evaziunii fiscale trebuie modificată, însă nu neapărat pentru modificări de conţinut, ci pentru a explica clar şi pe înţelesul tuturor ce înseamnă această sintagmă.

„Am făcut o inițiativă prin care ne propunem să modificăm vestita Lege a evaziunii fiscale, în primul rând să avem o definiție a evaziunii fiscale, a faptelor, pentru că nu avem una în momentul de față. Mulți spun că nu e nevoie de definiție, pentru că ai Codul penal. Evaziunea fiscală, din punctul nostru de vedere, îmbracă niște forme de manifestare complexe și vaste și este greu de demonstrat”, a spus Tudor.

„În acest moment, legislația pe ceea ce înseamnă combaterea fraudei și a evaziunii fiscale este insuficientă cu nevoia de combatere, asta pe lângă faptul că nu avem acces la un volum de informații de natură să nu ne încurce nici pe noi, nici pe contribuabili. Este o constatare care rezultă din actele de control”, a adăugat el, potrivit Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.