BCR, cel mai mare creditor al Asesoft International.

0
46

Peste 90% din valoarea patrimoniului Asesoft International reprezintă garanţii pentru BCR, cel mai mare creditor al producătorul de aplicaţii software, în condiţiile în care cea mai mare bancă locală s-a înscris la masa credală cu aproximativ 41,9 milioane de lei, conform tabelului preliminar al creanţelor.
Patrimoniul Asesoft International, producătorul de aplicaţii deţinut indirect de deputatul Sebastian Ghiţă, potrivit DNA, şi în insolvenţă din 2015, a fost evaluat la 32,5 milioane de lei, conform preţurilor de piaţă ale activelor, scrie Profit.ro.
Evaluarea a fost realizată de GMT Evaluări şi Consultanţă SRL, desemnat de creditorii Asesoft International să realizeze operaţiunea, potrivit unui document consultat de Profit.ro. La preţ de lichidare, patrimoniul companiei a fost evaluat la 27,3 milioane de lei.
Pe lângă terenuri şi apartamente, printre activele evaluate se află şi Cabanele Mioriţa şi Cuibul Dorului, ambele situate în Munţii Bucegi.
Valoarea fiecărei cabane se situează la puţin peste 2,5 milioane de lei, la preţ de piaţă, anunță News.ro.
La preţ de lichidare, valoarea celor două imobile scade la 1,7 milioane de lei, potrivit documentului întocmit de GMT Evaluări şi Consultanţă SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.