Descoperire ŞOCANTĂ a cercetătorilor: Ce s-a găsit în conservele cu ton

0
20

Conservele de ton sunt un adevărat pericol pentru sănătate.

La această concluzie au ajuns specialiștii de la Universitatea Binghamton, din New York, SUA.

Aceștia susțin că pentru a produce conservele, se folosește zinc, însă producătorii susțin că o fac doar pentru proprietățile sale antimicrobiene.

În urma cercetărilor efectuate, cercetătorii au descoperit că tonul la conservă conţine cea mai mare cantitate de Zinc, fiind de 100 de ori mai mult decât cantitatea considerată a fi sigură pentru organismul uman.

Dacă organismul suferă de exces de zinc, substanțele nutritive vor fi cu greu absorbite și, astfel, toxinele ajung mult mai repede în sânge. „O creștere a permeabilității în organism nu este benefică, deoarece anumiţi compuși periculoși pot trece ușor în sânge”, a explicat coordonatorul studiului, prof.dr. Gretchen Mahler, din cadrul Universității Binghamton, din New York, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.