Glasgow: Roger ‘McFederer’, în kilt, l-a învins pe Andy Murray

0
20

Tenismenul elveţian Roger Federer l-a învins, marţi seară, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, pe britanicul Andy Murray, în cadrul unui evenemiment caritabil care a avut loc la Glasgow.

Într-o atmosferă destinsă, cei doi jucători au făcut spectacol pe arena din oraşul scoţian. În setul secund, Federer a primit din partea gazdelor cu un kilt şi a jucat un ghem îmbrăcat cu tradiţionalul element vestimentar scoţian. Elveţanul „s-a plâns” de faptul că nu are buzunare pentru a-şi ţine a doua minge la serviciu şi a avut nevoie de ceva timp pentru a se acomoda şi mişca normal în larga fustă scoţiană, anunță News.ro.

„Suntem un pic dezamăgiţi că nu joci în kilt”, i s-a transmis lui Federer, locul 2 ATP, la un scurt interviu, între seturi.

„Meciul nu s-a terminat. Nu am văzut niciun kilt. Câţi spectatori au kilt în seara aceasta? Dacă-mi dă cineva un kilt, îl pun pe mine şi joc”, a răspuns Federer, care a primit apoi kiltul.

Televiziunea care a transmis meciul a afişat apoi noul nume al jucătorului din Basel: Roger McFederer.

Pentru Andy Murray, locul 16 ATP, acesta a fost primul meci după accidentarea suferită la şold. În vârstă de 30 de ani, Murray nu a mai jucat din 12 iulie, când a fost învins de americanul Sam Querrey, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Federer se află în Marea Britanie pentru a-şi pregăti participarea la finala sezonului, Turneul Campionilor, competiţie care se va desfăşura, începând de duminică, la O2 Arena din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.