Klaus Iohannis, replică dură în scandalul pensiilor

0
8

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, marţi, un nou atac la adresa actualei guvenări.

El a vorbit, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, despre două teme importante: fondurile europene şi pensiile românilor.

În ceea ce priveşte pensiile, şeful statului a amintit că se discută de câteva zile bune despre Pilonul II de pensii.
„Din păcate, până și cei de la PSD se contrazic între ei: ba se desfiinţează Pilonul II, ba nu se desfiinţează, ba se suspendă, ba nu, ba e un proiect asumat, ba nu… o harababură completă.(…)
Și totuși, lumea se întreabă de ce s-a creat această incertitudine, oare ce țintesc ei? Nu s-au înțeles între ei? Greu de crezut. Unii își pun chiar întrebarea dacă acești bani care nu vor intra la Pilonul II vor fi folosiți în altă parte”, a spus şeful statului.

Klaus Iohannis a arătat că Executivul condus de Viorica Dăncilă şi principalul partid de guvernământ – PSD – trebuie să răspundă public „clar, documentat”, la două întrebari.
„Pentru PSD: ce aveți de gând cu Pilonul II de pensii? Clar, răspicat, cu argumente. Şi a doua întrebare, pentru Guvern, e următoarea: Mai aveți bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului?”, a afirmat şeful statului potrivit B1TV.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.