MĂCEL în China: Șapte elevi au fost înjunghiați mortal și alți 12 sunt răniți. Care este starea de sănătate a supraviețuitorilor

0
12

Un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis vineri şapte elevi şi a rănit alţi 12 în timp ce aceştia se îndreptau spre casă, într-o localitate din nordul Chinei, au declarat autorităţile locale, relatează AFP.

Bărbatul a fost arestat şi elevii răniţi au primit îngrijiri medicale, a indicat pe site-ul său departamentul pentru propagandă din regiunea Mizhi, provincia Shaanxi, fără a da alte detalii, scrie agerpres.ro.

Vârsta copiilor nu a fost specificată, însă în China elevii din gimnaziu au în general vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani.

Atacurile cu cuţit nu sunt rare în această ţară. În februarie, un bărbat înarmat cu un cuţit a ucis o femeie şi a rănit multe alte persoane într-un centru comercial din Beijing.

Anul trecut, un alt bărbat înarmat cu un cuţit de bucătărie a ucis două persoane şi a rănit alte nouă într-un supermarket din Shenzen, în sudul Chinei.

De asemenea, în ianuarie 2017, un bărbat înarmat cu un cuţit de bucătărie a rănit 11 copii într-o grădiniţă din regiunea autonomă Guangxi Zhuang (sud).

sursa:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here