MM Stoica riscă din nou sa ajungă la închisoare

0
33
Mihai Stoica este eliberat conditionat, din Penitenciarul Jilava din Bucuresti. 15.02.2016 Mihai Stoica a executat 713 zile de inchisoare din pedeapsa de trei ani si sase luni , primita in dosarul transferurilor.

Un cunoscut avocat îi dă vești teribile lui Mihai Stoica, după ce oficialul celor de la FCSB a fost implicat într-un scandal uriaș într-un club de fițe din București, potrivit dezvăluirilor făcute de Gazeta Sporturilor. MM Stoica a recunoscut incidentul, însă a precizat că nu a participat la bătaie, ci doar a încercat să aplaneze conflictul. Numai că, surpriză. Imaginile îl contrazic. „Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! MM urla în curte că «Nu mi-e frică de pușcărie, bă! Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. S-au bătut în club cu niște tipi, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare”, sună mărturiile celor prezenți vineri noaptea în club.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a vorbit despre MM Stoica și despre ieșirea nervoasă dintr-un club din București: „Riscul e destul de mare, am rămas șocat de evenimentele incredibile care l-au avut în prim-plan pe Mihai Stoica”.

Informațiile prezentate de ziar au fost preluate de toate instituțiile media din România, Antena 3 fiind prima care a oprit programul normal al postului și-a intrat în breaking news. În platou se afla avocatul Bogdan Bărbuceanu, care a comentat situația, știind că Stoica fusese eliberat condiționat din pușcărie, condamnat la 3 ani și 6 luni în „Dosarul Transferurilor”.

„Dacă faptele sunt adevărate, atunci va răspunde penal. Evident trebuie să existe plângere. Riscă să fie revocată această eliberarea condiționată și alături de noua pedeapsă să execute și pedeapsa care i-a mai rămas. Nu-mi vine să cred că poți să ai un astfel de comportament când riscul e destul de mare și poți ajunge din nou la închisoare.

Să vedem dacă vor exista plângeri, pentru că acolo s-au produs acte de violență, plus distrugere, lovire. Împăcarea părților exclude o nouă plângere penală. Putem avea un dosar penal și pentru tulburarea ordinei și liniștii publice!”, a spus Bărbuceanu. „E clar că nu s-a reeducat!”, a punctat jurnalistul Ovidiu Bălan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.