Risc MARE de accidente pe drumurile care duc spre litoral. Șoselele sunt pline de gropi!

0
38

Sfaturi extrem de importante pentru şoferii care merg pe litoral de 1 Mai. Există un risc mare de accidente din cauza problemelor de pe Autostrada Soarelui. Aceasta este plină de gropi pe o distanţă de 26 de kilometri, iar riscul de accidente e mare atunci când se circulă cu 130 de kilometri la oră. Pentru că se apropie vacanţa de 1 mai, Compania de Drumuri a început peticirea drumului, în regim de urgenţă. Asfaltarea propriu-zisă va începe abia la sfârşitul anului.

Aproape 30 de kilometri din A2 Bucureşti-Constanţa sunt pline de gropi. Poliţia a recomandat celor de la autostrăzi să închidă această porţiune sau să o repare, conform Digi24. Cu doar o săptămână înainte de deschiderea sezonului estival, pe principalul drum spre mare lucrează, de zor, 10 muncitori. Decopertează autostrada ca pe vremuri. Cu târnăcoape şi lopeţi. Câţiva vin din urmă, la mătură.

Sunt peste 26 de kilometri plini de gropi, dai în ele de cum pleci din Bucureşti. În zilele următoare, Autostrada Soarelui va fi un furnicar de maşini. Autorităţile promit că la sfârşitul anului vor investi 15 milioane de euro pentru re-asfaltarea porţiunilor distruse. Aveţi, aşadar, grijă la vară, în drum spre mare. Eventualele pagube vor fi suportate de asigurători, care ulterior vor da în judecată CNAIR. Anul trecut, compania a fost nevoită să le dea 660.000 de lei celor care şi-au distrus maşinile din cauza drumurilor pline de gropi. Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 mai pe litoralul românesc, iar cei mai mulţi vor alege staţiunile Mamaia, Vama Veche şi Mamaia Nord-Năvodari.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.