Romania prospera? Sau inca un experiment nereusit?

0
62

Comitetul de Nominalizare și Remunerare, din cadrul Consiliului de Administrație, întrunit în ședință în data de 21.08.2017, l-a propus pe mai putin experimentatul, dar in acelasi timp „potentul” domn Cosmin Ghita, pentru functia de director general al SNN. Recomandarile domniei sale sunt o licența la un colegiu de mana a doua, numit Bates College, Lewiston ME (Statele Unite ale Americii) cu lucrarea „Rolul inegalității economice în liberalizarea comerțului din dictaturile bogate în resurse petroliere” si faptul ca a fost consilier relații publice și guvernamentale la Chevron România, manager relații publice pentru România și Moldova la Medtronic România, consilier de stat în Aparatul de lucru al prim-ministrului (din aprilie 2017 până în prezent) și din iunie 2017, a fost numit președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale a Uraniului.
Potrivit https://www.timeshighereducation.com Bates College este pe pozitia 77 la nivelul de educatie din SUA si de asemenea, Colegiul Bates, cu sediul în Maine, este un colegiu de arte înființat de Oren Burbank Cheney în 1855. In concluzie ne putem mandrii ca la conducerea NuclearElectrica avem un nou „Picasso”. Pacat ca lucrarile lor sunt pretuite doar dupa ce trec la cei drepti.
Cu toate ca, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulube se numara printre cele mai importante din lume, tanarul Cosmin Ghita a ales calea artelor.
Daca este sa il comparam cu ministrul Ilan Laufer(33 ani si fotomodel), cred ca a tras batul mai scurt. La 28 de ani nu are experienta decat pentru postul de director de companie nationala.
Oare cine a facut „lobby” pentru acest domn? Ca doar nu putem sa ii spunem trafic de influenta, este ilegal in Romania.

P.S. Noroc cu ghinionul altora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.