SPITALUL JUDEŢEAN CONSTANŢA, în haine de Craciun! Secţia de Pediatrie, împodobită pentru sărbători

0
87

Perioada sărbătorilor de iarnă a purtat cu ea întotdeauna ceva magic. Nașterea Domnului și bucuria pe care o simțim în suflet cu această ocazie coincide întotdeauna cu sosirea lui Moș Crăciun, cu minunăția beculețelor colorate și cu puterea fiecăruia dintre noi de a dărui. Iată cum Asociaţia „Dăruiește Aripi” își întâlnește vocația și își împlinește misiunea în această perioadă, cu cea mai mare bucurie.

Pentru cine cunoaște Spitalul Județean din Constanța, este evident sentimentul care pune stăpânire pe tine începând cu clipa în care știi că trebuie să mergi acolo. Boală, maladie, afecțiune, prognostic, suspiciune, patologie sunt doar câteva dintre cuvintele ce însoțesc gândul că trebuie să meargă la spital. Ca și anul trecut, reprezentanţii asociaţiei se ocupă de două lucruri:

împodobirea secțiilor în care intră copiii, cu globulețe și alte decorațiuni de iarnă și, în al doilea rând, strângerea cadourilor de la prietenii proiectelor ce vor fi dăruite copiilor suferinzi cu ocazia vizitelor la spital.

În cele două privințe, ei sunt ajutați de spiriduși, moşi Crăciuni și Crăciunițe, care înțeleg că și sărbătorile lor vor fi mult mai frumoase și mai liniștite după contribuția fiecăruia la aceste minuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.