Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD de Constanța, „victima” aerului rarefiat din Senat

0
124

Aerul rarefiat din Senatul Romaniei, face o noua victimă în persoana senatorului PSD de Constanța, Tit Liviu Brailoiu. Din cauza înalțimii funcției de senator, creierul s-a diminuat ca la o femeie gravidă în timpul sarcinii, mai exact cu 4% și i-a afectat partea din creier unde se gasesc bunele maniere.

Senatorul PSD de Constanța, a avut o ieșire nervoasă față de jurnaliști, când aceștia i-au luat declarații ministrului Apărării, Mihai Fifor. „Ciobanii ăștia”, a spus social-democratul. Ulterior, întrebat de jurnaliști de ce i-a catalogat în acest fel, senatorul PSD a încercat să nege, până când i s-a spus că există dovada spuselor sale.

Jurnaliștii l-au abordat pe senator pe holurile Parlamentului, întrebându-l de ce îi consideră pe reprezentanții presei ciobani. „Nu știu, nu știu. Nu-mi aduc aminte”, a răspuns Brăiloiu. După ce jurnaliștii i-au precizat că spusele sale au fost auzite și de ministrul Fifor și există dovada, senatorul PSD a încercat o explicație: „Când călcați un om pe picioare și-l îmbrânciți, vă cereți scuze. (…) Orice meserie este onorabilă”, a spus Brăiloiu, adăugând că el a fost jignit destul „până acum” de presă.

Ne așteptăm ca în perioada următoare să depună un proiect de lege cu privire la acordarea unui spor de 50% pentru lucrul la înalțime.

P.S.
Ne vedem la alegerile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.