Tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Euro-2020 va avea loc la Dublin, la 2 decembrie 2018

0
51

UEFA a anunţat, joi, că tragerea la sorţi a grupelor preliminariilor Campionatului European din 2020 va avea loc, la 2 decembrie 2018, la Convention Center din Dublin.

Cele 55 de echipe naţionale vor fi împărţite în zece grupe de câte cinci şi şase echipe. Câştigăoarele celor 10 grupe şi echipele clasate pe locul secund se vor califica la turneul final, organizat în 13 oraşe europene, între care se numără şi Bucureştiul. Ultimele patru reprezentative care vor ajunge la Euro-2020 vor fi stabilite în urma unei nou-înfiinţate competiţii, Liga Naţiunilor, anunță News.ro.

Preliminariile se vor disputa între lunile martie şi noiembrie 2019. Cele patru formaţii care vor obţine „biletele” pentru CE din Liga Naţiunilor vor fi cunoscute în martie 2020.

Turneul final va avea loc între 12 iunie şi 12 iulie 2020 şi va marca 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

În afara Bucureştiului, oraşele care vor găzdui partide de la Euro-2020 sunt Londra, Dublin, Amsterdam, Baku, Bilbao, Bruxelles, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Munchen, Roma şi Sankt Petresburg.

Pe Arena Naţională din capitala României se vor juca trei meciuri din faza grupelor turneului final şi o partidă din optimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.