Un patron de club, CONDAMNAT la opt ani de închisoare cu executare

0
30

Lovitură pentru una dintre formaţiile din Liga 2, Foresta Suceava. Unul dintre conducătorii clubului a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare de Tribunalul Bucureşti, după ce fusese trimis în judecată de către procurorii DIICOT.

Este vorba de vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Farid Khallaf, care a primit condamnări de cinci, respectiv opt ani pentru constituirea unui grup infracţional organizat, respectiv pentru instigare la folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, în formă continuată, scrie DigiSport.

Conducătorul cu cetăţenie franceză este cel care s-a ocupat de transferuri la formaţia din Bucovina şi l-a adus ca antrenor pe Florentin Petre.

Khallaf va executa pedeapsa cea mai mare, din care se vor reduce însă 14 luni, după ce a fost în arest preventiv şi la domiciliu în perioada 28 martie 2015 – 27 mai 2016.

În acelaşi dosar mai sunt patru inculpaţi: Silviu Marius Grosu, Dumitru Ichim, Krasimir Anghelov Vacev şi Gelu Drăgulin.

Farid Khallaf a preluat-o pe Foresta în septembrie 2017, alături de oamenii de afaceri moldoveni Ion Lozovan şi Gheorghe Negură, cei care au achitat datoriile de 200 000 de euro pe care Foresta le avea la ANAF. Cei trei oameni de afaceri s-au certat ulterior, iar clubul a ajuns să aibă din nou datorii, de 150 000 de lei, la Fisc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.