Andrei-Ratiu-debut-de-senzatie-in-La-Liga-L-a-facut-pe-Vinicius-Junior-sa-para-un-nimeni-in-derby-ul-cu-Real-Madrid-de-pe-Santiago-Bernabeu-„L-a-anihilat-E-in-buzunarul-lui.jpg

La debutul său în La Liga, Andrei Rațiu, românul de la Rayo Vallecano, a impresionat în remiza din derby-ul cu Real Madrid, scor 0-0.

Andrei Rațiu l-a făcut pe Vinicius Junior să pară un nimeni în derby-ul de pe Santiago Bernabeu: „L-a anihilat! E în buzunarul lui”

Așa cum anunțase ProSport, Andrei Rațiu a fost titular în derby-ul dintre Real Madrid și Rayo Vallecano de pe Santiago Bernabeu. După meci, apărătorul român a fost lăudat de fanii fotbalului pentru felul în care a reușit să-l țină în frâu pe Vinicius Junior, starul echipei lui Carlo Ancelotti.

Unii l-au ironizat pe brazilian și au dat de înțeles că Rațiu s-ar fi apărat atât de bine în fața sa încât „l-ar fi băgat cu totul în buzunar”. Alții l-au asociat pe român cu Kyle Walker și au punctat faptul că a dat dovadă de o viteză incredibilă în duelurile cu extrema madrilenilor.

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *