1704633079_index.jpeg

Haideți să ne întoarcem la mâncarea simplă, clasică, pe care simțurile noastre știu să o evalueze. Mâncarea care se consumă dintr-o farfurie, nu dintr-o pungă, recomandă nutriționistul Mihaela Bilic, într-o postare pe Facebook. 

Ciorba este o mâncare gătită, foarte sănătoasă FOTO: Shutterstock

„Aveți
nevoie de o rezoluție
de început de an și
nu știți
care/cum să
fie? Probabil v-ați
săturat
sau ați
eșuat
în încercări
de tipul < vreau să slăbesc>sau
< vreau să mănânc sănătos>.
Când vine vorba de slăbit
organismul ne sabotează,
între siluetă și
plăcere
va câștiga
întotdeauna mâncarea… puțin
probabil să
vină
ziua în care o să
uitați
de ea.  .(…)Nu vă pierdeți speranța, iată o sugestie care promit să
funcționeze:

propun ca în anul 2024 să
consumați
doar mâncare gătită,
ideal făcută
de voi, acasă.
Gata cu produsele ambalate și
procesate, cu ingrediente nenumărate!
Haideți

ne…

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *