Cristiano-Bergodi-nu-are-puterea-lui-Adrian-Mutu-la-Rapid-Victor-Angelescu-si-Daniel-Niculae-fac-transferuri-peste-capul-lui.jpg

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Rapid București, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari și a vorbit, printre altele, despre transferul lui Claudiu Micovschi, extrema dreapta în vârstă de 24 de ani.

Cristiano Bergodi nu are puterea lui Adrian Mutu la Rapid! Victor Angelescu și Daniel Niculae fac transferuri peste capul lui

Meciul dintre FC Voluntari și Rapid București se va disputa luni, 7 august, de la ora 21:30, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”.

Cristiano Bergodi a prefațat această partidă și a dat de înțeles că cei din conducerea clubului l-au adus pe Claudiu Micovschi peste capul lui.

„Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câștigăm, trebuie să reparăm semieșecul de acasă cu Botoșani. Dar sunt încrezător.

Nu am…

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *