Danut-Lupu-a-ajuns-in-Romania-si-a-fost-saltat-de-politisti-direct-de-pe-Aeroportul-International-Henri-Coanda-Fostul-international-are-de-ispasit-7-luni-si-10-zile-de-inchisoare-cu-executare.jpg

Duminică, 8 octombrie, în jurul orei 14:40, Dănuț Lupu a ajuns în România și a fost săltat de polițiști direct din Aeroportul Internațional Henri Coandă. Fostul internațional s-a predat autorităților de bună voie, deoarece are de ispășit 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus fără să dețină permis.

Dănuț Lupu s-a predat autorităților! A ajuns în România și a fost săltat de polițiști direct din Aeroportul Internațional Henri Coandă: fostul internațional are de ispășit 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare

Duminică dimineață, Dănuț Lupu a anunțat că se predă autorităților din România și a oferit ultima declarație în libertate, după ce a fost condamnat la închisoare.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau”, a spus fostul internațional, printre altele, înainte de a se îmbarca în zborul cu destinația București.

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *