Edi-Iordanescu-implineste-azi-46-de-ani-Descopera-cele-10-imagini-simbol-cu-fiul-Generalului-in-labirintul-sau.-Chipurile-selectionerului-intr-un-album-de-colectie-EXCLUSIV.jpg

Selecționerul Edi Iordănescu împlinește 46 de ani, cu doar o zi înainte de România – Ucraina, debutul naționalei la EURO 2024 și cea mai mare provocare din cariera lui de până acum. Povestea lui Edi de până azi e oricum o variantă excelentă, într-un dicționar imaginar de sinonime, la „nimic nu e întâmplător”.

  • ProSport îți oferă cele mai tari exclusivități, interviuri speciale și reportaje de poveste de la EURO 2024! Andrei Trifan, Gabriel Berceanu și Mihai Pop (foto & video) sunt zilnic alături de tricolori în Germania și au acces în timp real la toate informațiile din lotul României!

Pe durata celor 6 zile de cantonament cu naționala României la Wurzburg, în nordul Bavariei, selecționerul a trecut parcă printr-o jumătate de secol. Și e doar începutul unei aventuri la EURO care sperăm să-l îmbătrânească și mai mult, prin tricolorii prinși în miza turneului cât mai mult timp!

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *