De-ce-miliardarul-Gigi-Becali-refuza-sa-se-mute-definitiv-din-Romania-Adevaratul-motiv-a-fost-spus-chiar-de-patronul-FCSB-scaled-e1704703671971.jpg

Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB pe atacantul născut la Barcelona care face spectacol în Kosovo și care se află, de asemenea, pe lista lui Mihai Rotaru pentru un transfer la Universitatea Craiova.

Vicecampioana României iernează pe primul loc al clasamentului în Superliga, fiind la opt puncte în fața principalei urmăritoare CFR Cluj, și are cel mai bun atac, cu 38 de goluri marcate. Cu toate acestea, Gigi Becali simte că are nevoie de mai multă forță în compartimentul ofensiv, unde Andrea Compagno pare că a rămas doar ca soluție de avarie.

Patronul liderului a anunțat încă dinaintea ultimului meci din 2023 că printre obiectivele sale în această pauză de mercato se numără un atacant de careu, iar acum această mutare pare la un singur pas de a se realiza.

Gigi Becali dă tunul pentru titlu și transferă un atacant spaniol! Jalen Blesa e născut la Barcelona, dar face show în Kosovo: e și pe lista lui Mihai Rotaru

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *