Cine-sunt-Hulk-Bomber-Speedy-Gonzalez-si-Creierul-din-lotul-Romaniei-la-EURO-Un-tricolor-dezvaluie-7-reactii-amuzante-pentru-coechipieri-de-la-Razvan-Marin-si-Man-la-Ianis-Hagi-si-Dragusin.jpg

Forța grupului a fost principala armă a tricolorilor lui Edi Iordănescu în preliminarii și rămâne un atu considerabil pe care trebuie să construim și la turneul final EURO 2024. În Germania, la Wurzburg, sunt 26 de jucători care au făcut parte și în calificări din convocații selecționerului. Dincolo de relațiile din teren, deja mulți se cunosc de ani buni și astfel s-a născut ceea ce mulți jucători de azi, deopotrivă tineri și experimentați, aseamănă unei familii. Ar părea o exagerare, dar drumul până la EURO e o confirmare concretă!

  • ProSport îți oferă cele mai tari exclusivități, interviuri speciale și reportaje de poveste de la EURO 2024! Andrei Trifan, Gabriel Berceanu și Mihai Pop (foto & video) sunt zilnic alături de tricolori în Germania și au acces în timp real la toate informațiile din lotul României!

Iar pentru că într-o familie e loc mereu și de surâs, chiar și înaintea marilor provocări precum se anunță…

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *