Bogdan-Racovitan-tricolorul-revelatie-al-lui-Edi-Iordanescu-la-EURO-2024-transant-inaintea-startului-de-turneu-„Sufletul-si-atitudinea-pot-sa-bata-calitatea-individuala-1.jpg

Încă din 19 martie, ProSport dezvăluia într-un material amplu (detalii AICI) care este jucătorul-revelație pentru Edi Iordănescu și vestiarul tricolorilor, un tânăr fundaș care i-a impresionat pe toți. Ulterior, Bogdan Racovițan a devenit o certitudine în lotul României la EURO 2024, dezvăluită în exclusivitate tot de ProSport (detalii AICI).

Pentru ca, în contextul situației incerte a lui Andrei Burcă, după cum tot ProSport a dezvăluit în exclusivitate AICI, stoperul de 24 de ani să fie chiar principala alternativă pentru titularizare cu Ucraina, luni!

  • ProSport îți oferă cele mai tari exclusivități, interviuri speciale și reportaje de poveste de la EURO 2024! Andrei Trifan, Gabriel Berceanu și Mihai Pop (foto & video) sunt zilnic alături de tricolori în Germania și au acces în timp real la toate informațiile din lotul României!

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *