1695548169_index.png

Numărul și severitatea accidentelor legate de fermentarea vinului este în continuă creștere, motiv pentru care dr. Tudor Ciuhodaru atrage atenția asupra pericolului din butoaiele cu must depozitate în beciurile care nu au căi de aerisire.

Fermentarea vinului în spații închise, neaerisite, un pericol FOTO Adevărul

În această perioadă în doar câteva zile s-au înregistrat doar în Moldova 10 persoane afectate de fierberea mustului. 3 au murit iar alte 7 au necesitat tratament după ce au coborât în beciuri cu aerisire defectuoasă”, avertizează medicul, care explică ce trebuie să știm pentru a nu se intoxica.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, medicul arată cât de periculos este mustul pus la fermentat.

Atenție!

1. Nu intrați în încăperile în care fierbe vinul ce nu au o ventilație corespunzătoare.

2. Nu intrați în încăperile în care fierbe vinul fără a anunța pe cineva care poate interveni rapid.

3….

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *