361169459_717190106877221_6239229583949158405_n

Problema „azilelor groazei” de la Ilfov s-a extins în toată ţara, iar Râmnicu Vâlcea nu face excepţie. După ce un azil din Vâlcea a fost închis şi a ieşit mare scandal, viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a ieşit public şi a scos în evidenţă un lucru foarte important, pe care majoritatea l-au ignorat: de ce nu s-a făcut nimic până acum? Că neregulile descoperite acolo cu siguranţă nu sunt de ieri, de azi.

„Dacă Administrația locală are dreptate, de ce 𝒊̂𝒏 𝒂𝒕𝒂̂𝒕̦𝒊𝒂 𝒂𝒏𝒊 𝒅𝒆 𝒛𝒊𝒍𝒆 𝒏𝒖 𝒂 𝒗𝒂̆𝒛𝒖𝒕 𝒏𝒊𝒎𝒆𝒏𝒊 𝒄𝒆 𝒔𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒂̂𝒎𝒑𝒍𝒂̆ 𝒍𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒂̆𝒎𝒊𝒏 𝒅𝒆 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒊? De unde a obtinut autorizaţiile de funcţionare si cine le-a semnat? Cine a făcut verificări acolo? Acum, deodată, cum a iesit scandalul la București, imediat au sărit și ei să fie salvatori, dar ce să vezi? 𝑺-𝒂𝒖 𝒇𝒂̆𝒄𝒖𝒕 𝒅𝒆 𝒓𝒂̂𝒔 𝒔𝒕𝒂̂𝒏𝒅 𝒍𝒂 𝒑𝒐𝒂𝒓𝒕𝒂 𝒄𝒂̆𝒎𝒊𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊, fiind puși la punct de Titu Dumitrescu, proprietarul acestui cămin.

Dar de ce oare au stat la poartă şi de ce în atâția ani nu a zis nimeni nimic? Şi cum a început proprietarul căminului să facă afirmaţii despre ce se întâmplă în Vâlcea imediat, 𝒅𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒄𝒂̆, 𝒔-𝒂𝒖 𝒓𝒆𝒕𝒓𝒂𝒔 𝒔̦𝒊 𝒂𝒖 𝒖𝒊𝒕𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒊𝒊 𝒏𝒆𝒂𝒋𝒖𝒕𝒐𝒓𝒂𝒕̦𝒊. Mafia este mult prea mare în acest oraș și proprietarul știe multe lucruri, de aceea a fost lăsat în pace atâția ani. Dacă cineva ar face 𝒄𝒆𝒓𝒄𝒆𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒑𝒆 𝒃𝒖𝒏𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒇𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒑𝒊𝒄𝒂, pentru că în instituţiile politruce există multe nereguli și de mulți ani!

Dacă în atâția ani nu au luat măsuri, ori au fost incompetenți ori s-a dat șpagă. Dar după cum se pare este mai mult 𝒏𝒆𝒑𝒂̆𝒔𝒂𝒓𝒆, că interesul este să se facă bani, nu contează binele unui cetățean. 𝑺𝒖𝒏𝒕 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖𝒓𝒊 𝒓𝒆𝒍𝒆 𝒊̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒐𝒓𝒂𝒔̦, dar asta arată incompetenţă și toată lumea tace că sunt puși în funcție yesmeni care să nu comenteze nimic, iar acesta este rezultatul neimplicării în deciziile ce ne privesc a tuturor celor care pot face ceva, dar au preferat să stea pe margine.

Oare de ce nimeni nu analizează provenienţa banilor pentru tranzacții cu vile și apartamente, vilă prin Călimăneşti și alte multe vile prin alte părţi? Acum este o vorbă, 𝒉𝒐𝒕̦𝒊𝒊 𝒔𝒕𝒓𝒊𝒈𝒂̆ 𝒉𝒐𝒕̦𝒊𝒊! Dacă se doreşte a ieşi la iveală aceste lucruri, cetățenii orașului vor constientiza şi ei la ce nivel a ajuns frăţia în politică şi businessuri, existând destul de multe persoane care au avut o experienţă proastă cu acești indivizi și ei pot să relateze întâmplările.

Tot ce se întâmplă acum 𝒂𝒓𝒂𝒕𝒂̆ 𝒖𝒏 𝒔𝒊𝒔𝒕𝒆𝒎 𝒄𝒐𝒓𝒖𝒑𝒕 în care toți tac și se ascund și toată treaba asta o să fie mușamalizată de frică să nu atragă atenția Bucureștiului spre ce se întâmplă în Vâlcea! Toate aceste nenorociri 𝒔𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒂̂𝒎𝒑𝒍𝒂̆ din cauză că în conducerea acestui județ si oraş sunt persoane care au mulți scheleţi în dulap și au pus în funcții oameni care să execute ordine și să nu comenteze. (Analizaţi şi dumneavoastră intervenţia prefectului de la Antena 3.)

Dacă este să o luăm aşa, ce se întâmplă și în alte 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒔𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂𝒕𝒆 din acest oraș, te iei cu mâinile de păr. Ești 𝒕𝒓𝒂𝒕𝒂𝒕 𝒄𝒂 𝒖𝒍𝒕𝒊𝒎𝒖𝒍 𝒐𝒎 și mulți știu, dar tac pentru a nu își pierde locul de muncă. Din păcate aşa s-a ajuns în orașul nostru, să fim la stăpâni.

Chiar 𝒆𝒙𝒊𝒔𝒕𝒂̆ 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒍𝒆𝒎𝒆 cu acest subiect, dar ele 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒗𝒆𝒄𝒉𝒊 și nimeni nu a luat măsuri. Acum, când au încercat să facă ceva, 𝒔𝒆 𝒗𝒆𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒆𝒏𝒕̦𝒂 𝒔̦𝒊 𝒇𝒓𝒊𝒄𝒂 să nu se afle mai multe. Cetățeni ai acestui oraș, 𝒏𝒖 𝒎𝒂𝒊 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊 𝒂𝒔𝒄𝒖𝒏𝒔̦𝒊 𝒔̦𝒊 𝒓𝒖𝒑𝒆𝒕̦𝒊 𝒕𝒂̆𝒄𝒆𝒓𝒆𝒂! Dacă nu luaţi atitudine când 𝒔𝒖𝒏𝒕𝒆𝒕̦𝒊 𝒏𝒆𝒅𝒓𝒆𝒑𝒕𝒂̆𝒕̧𝒊𝒕̧𝒊 și când totul este în mâna câtorva persoane care se joacă cu destinele voastre 𝒂𝒕𝒖𝒏𝒄𝒊 𝒄𝒂̂𝒏𝒅?

O mare parte dintre aparţinătorii bătrânilor sunt multumiţi de serviciile din cămin! Şi dacă se închide acest cămin, unde s-a gândit conducerea judeţului să ducă bătrânii de acolo dacă nu există locuri în căminele din subordinea CJ?

Cât despre integritatea proprietarului acelui cămin, Titu Dumitrescu, vă las pe dumneavoastră în comentarii să vă expuneţi punctul de vedere!” – a fost mesajul transmis de viceprimarul Virgil Pîrvulescu.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *