Patronul-din-Superliga-care-l-a-sunat-pe-Marius-Sumudica-dar-s-a-razgandit-in-secunda-doi-„Imi-place-de-el-dar-mi-aa-fi-cumparat-sef-scaled.jpg

Patronul din Superliga care l-a sunat pe Marius Șumudică, dar s-a răzgândit într-o clipită, a oferit declarații cu privire la posibila venire a fostului antrenor de la CFR Cluj sau Astra Giurgiu. Valeriu Iftime, conducătorul lui FC Botoșani, a purtat o discuție cu acesta, înainte de a-l aduce pe Dan Alexa în cele din urmă.

Patronul din Superliga care l-a sunat pe Marius Șumudică, dar s-a răzgândit în secunda doi: „Îmi place de el, dar mi-aș fi cumpărat șef”

Fiind liber de contract de la finalul stagiunii precedente, Marius Șumudică a fost în tratative cu mai multe echipe din Superliga. După negocierile eșuate dintre acesta și Adrian Mititelu, care au iscat un scandal între cei doi, un alt patron l-a dorit pe antrenor.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, îl privește cu ochi buni pe Marius Șumudică, însă nu consideră că venirea sa ar fi produs efecte pozitive la echipă. Omul de afaceri a spus…

Citeste mai mult

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *